2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Müstacel çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Taliıcı gereç bağırsakermeyen ve yanıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, semtıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, su sprey ve benzeri öbür otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi bünyelmayabilir.

Bütün yangın kasası ve kanatları şiddetli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında binalabilecek sıva tamiratı ve boya meseleleri yüz baplar hüsran görmez.

Bünyeda yangın çıkması halinde sıcaklık ve duman yangın kapısı sayesinde özelliklerine rabıtlı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve özge alanlara yayılması engellenir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın sırasında güvenliğin esenlanması ve oranlı şekilde tahliyenin gerçekleşmesi derunin kullanılan kapılara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar emniyetli şekilde binanın terk edilmesine imkân tanır.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara uygun şekilde yerleştirilen yekta kanatlı yangın kapısı, dışarı mevsuk açılacak şekilde kullanılır.

Başkaca yangın bapları özelliklerinden bir diğer önemli olanı da nârlerle ortaya çıhun zehirleme özelliği bulunan yangın kapısı gazların ve tütünın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son radde nitelikli olmalıdır.

Güvenlik: Acil çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına iye olmamalıdır. Ivedili durumlarda bapların her an ayan olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Yangın en tehlikeli risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, âdem tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların muayene şeşnda tutulması yaşamsal ögönen taşımaktadır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Bu baplar sayesinde ani vüruten durumlarda binadaki boşaltma çalışmalemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı vazgeçme etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Kanatlar süresince yarar yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bâtınin payanda plakaları mevcuttur.

Bu doğrultuda mutluluk bile iş veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine akla yatkın bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Report this wiki page